Pády už vadit nebudou


Moderní telefony jsou sice skvělé v tom, že vám poskytují daleko více možností než ty staré, které neměly ani barevný displej. Díky moderním telefonům máte v podstatě kancelář i zábavní centrum v kapse. Dnešní telefony nám nabízí spoustu možností práce i zábavu na jednom místě a to je skvělé. Co je horší jsou ceny náhradních dílů. Mnoho lidí už si někdy mobil zcela zničilo a tak museli kupovat úplně nový telefon. Těm šťastnějším stačilo při rozbití nějaké součástky nechat ji vyměnit.

kryty na mobil

U mnoha telefonů jsou součástky nákladné, zejména pokud jde o displej. Ten je častým důvodem proč lidé kupuji nové telefony. Rozbít dotykový displej je velice snadné, protože stačí když vám telefon špatně spadne a hned je problém na světě. Někdy si toho ani člověk nevšimne. Proto je potřeba nosit na telefonu tvrzené sklo. Samotná nalepovací folie rozhodně nestačí, ta jen udrží rozbité sklo pohromadě, ale displej před poškozením neochrání.

To ale není jediné místo kde se vám může telefon rozbít
iPhone je sice vyhlášený tím že má krásné designy u všech svých modelů, ale jelikož má většina lidí telefon denně několikrát v ruce, odkládají ho na stůl, do přihrádek, nosí ho v tašce a tak dál, může se zadní strana i boční hrany velice rychle opotřebovat. Drobné škrábance telefon znehodnotí, a pokud byste ho chtěli prodat, doplatit si určitou sumu a koupit si novější model, už to bude problém.

červený iphone

Proto je lepší nosit telefon v krytu nebo obalu. Pokud máte starší iPhone, i na něj si obal pořiďte. Vyberte si třeba kryt na iPhone 7, který ochrání váš telefon, a také mu každý den dodá úplně nový design. Mnohé kryty mají dokonce i posuvnou ochranu fotoaparátu, a některé kryty se dají nosit na rameni místo kabelky a mají přihrádku na karty. Obalů je obrovské množství, jistě si mezi nimi vyberete obal, který se vám bude líbit nejvíc.